Descargar EBOOK Poesia, llengua i llibertat autor ALBERT CALLS I XART gratis online


Descargar EBOOK Poesia, llengua i llibertat autor ALBERT CALLS I XART gratis online Título Del Libro: Poesia, llengua i llibertat
El editor: COSSETANIA
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: ALBERT CALLS I XART
El tamaño del archivo: 386 Kb
ISBN 13: 9788490345276

Read full description of the books:Premià de Mar als anys setanta tenia una població jove i culturalment inquieta. En el context del final del franquisme, amb el lideratge de l'escriptor i professor Valerià Pujol, de Premià de Dalt, es crea un nou espai cultural en què conflueixen autors com Rafael Vallbona, Martí Rosselló, Pep Bras, M. Antònia Grau, Jordi Bilbeny, Ventura Ametller o Teresa d'Arenys, entre molts d'altres. Primer són escriptors de la comarca, però el treball del grup creix i s'amplia molt més enllà, i aconsegueix la participació d'autors i artistes d'arreu. Crònica de la memòria i alhora assaig d'autodescoberta, en aquest treball s'explica la trajectòria del Grup de la Font del Cargol a través de les veus dels que hi van participar, entre 1970 i 1984, a la vegada que s'analitza quin és el seu llegat cultural. Des dels orígens, al Taller Obert d'Expressió, es mostra el que van ser aquells anys combatius construïts a cop de poema, defensant la primera barricada de la llengua catalana i la llibertat d'escriure sense restriccions de cap mena, quan tot just se sortia de la grisor de la dictadura. El volum inclou també una antologia de textos dels llibres que es van publicar a la col·lecció Quaderns de la Font del Cargol.


El autor es ALBERT CALLS I XART escribió un interesante libro titulado Poesia, llengua i llibertat. El libro de la publicó la editorial COSSETANIA, y en este momento por el libro de Poesia, llengua i llibertat PDF ISBN (9788490345276) es necesario pagar 15.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Poesia, llengua i llibertat EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ALBERT CALLS I XART, que te pueden gustar, igual que el libro de Poesia, llengua i llibertat EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Poesia, llengua i llibertat EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Poesia, llengua i llibertat PDF
Descargar en EPUB Poesia, llengua i llibertat EPUB
Descargar en DOC Poesia, llengua i llibertat DOC
Descargar en TXT Poesia, llengua i llibertat TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Poesia, llengua i llibertat


Adrian

Este libro mantiene en vilo hasta el final!

Pablo

Me ha inspirado este libro!

Irene

no, en absoluto no me gustó el libro

Carlos

No le gustó.

Andrea

yo no entendí
Añadir comentario
Descargar EBOOK Poesia, llengua i llibertat autor ALBERT CALLS I XART gratis online

PDF: poesia-llengua-i-llibertat.pdf Poesia, llengua i llibertat PDF
EPUB: poesia-llengua-i-llibertat.epub Poesia, llengua i llibertat EPUB
DOC: poesia-llengua-i-llibertat.doc Poesia, llengua i llibertat DOC
TXT: poesia-llengua-i-llibertat.txt Poesia, llengua i llibertat TXT