Descargar EBOOK Càndid autor VOLTAIRE gratis online


Descargar EBOOK Càndid autor VOLTAIRE gratis online Título Del Libro: Càndid
El editor: BLACKIE BOOKS
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: VOLTAIRE
El tamaño del archivo: 660 Kb
ISBN 13: 9788494224768

Read full description of the books:El jove Càndid és expulsat del paradís de Thunder-ten-tronckh, allunyat de la bella Cunegunda i del seu tutor Pangloss, l’optimista irreductible que li ha ensenyat que vivim al millor dels mons possibles i que tot el que succeeix és a fi de bé. Quin daltabaix. Buscant-se, retrobant-se i tornant-se a perdre per mig globus terraqüi, Càndid i els seus amics coneixen la guerra, les catàstrofes naturals, la ira de la Inquisició, el robatori, la violació, la tortura, l’esclavitud, l’assassinat, la malaltia, la traïció, l’engany i fins i tot veuen com es marceix la bellesa. Res que no sigui normal. Al capdavall, ens recorda l’escèptic Voltaire en aquesta narració filosòfica exagerada i divertidíssima, que el món és «una cosa ben forassenyada i abominable».

Que no ens entabanin, per això tornem als clàssics. No serà gens estrany que molts de nosaltres acabem com els protagonistes de la més famosa de les novel·les de Voltaire: envoltats de la gent que estimem i cultivant un hort.

«Càndid o l’optimisme» (1759) és un dels exemples majúsculs de narració filosòfica, gènere literari sorgit durant la Il·lustració. «Tota la seva intel·ligència era una màquina de guerra», va escriure Flaubert sobre Voltaire. Aquí, la va posar en marxa per denunciar tant la intolerància religiosa com l’optimisme de Leibniz. Quan es va publicar va ser tot un escàndol, i va arribar a formar part de l’índex de llibres prohibits per l’Església catòlica. Ara és un d’aquells llibres als quals recorrem a la recerca d’una dosi de saviesa i veritat. Més encara si es presenta en una gran traducció i il·lustrada pel fabulós Quentin Blake.


El autor es VOLTAIRE escribió un interesante libro titulado Càndid. El libro de la publicó la editorial BLACKIE BOOKS, y en este momento por el libro de Càndid PDF ISBN (9788494224768) es necesario pagar 21.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Càndid EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor VOLTAIRE, que te pueden gustar, igual que el libro de Càndid EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Càndid EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Càndid PDF
Descargar en EPUB Càndid EPUB
Descargar en DOC Càndid DOC
Descargar en TXT Càndid TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Càndid


Hugo

A pesar de las críticas, me ha gustado el libro!

Martina

Un libro en el que se ha encontrado la respuesta a mi pregunta

Raul

Cuando сожалеешь que el libro termina!

Elena

Este libro es elegante!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Càndid autor VOLTAIRE gratis online

PDF: cndid.pdf Càndid PDF
EPUB: cndid.epub Càndid EPUB
DOC: cndid.doc Càndid DOC
TXT: cndid.txt Càndid TXT