Descargar EBOOK La llengua dels mallorquins de san pedro (argentina) autor BRAULI MONTOYA ABAT gratis online


Descargar EBOOK La llengua dels mallorquins de san pedro (argentina) autor BRAULI MONTOYA ABAT gratis online Título Del Libro: La llengua dels mallorquins de san pedro (argentina)
El editor: L ABADIA DE MONTSERRAT
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: BRAULI MONTOYA ABAT
El tamaño del archivo: 4.75 Mb
ISBN 13: 9788498839289

Read full description of the books:A mitjan segle XIX alguns mallorquins intrèpids decideixen fer les Amèriques i s'estableixen en un poble argentí a la vora del Paraná; era San Pedro, a 171 km al nord de Buenos Aires. Darrere d'aquests pioners, a finals de la mateixa centúria, ja s'hi aplega una bona colla procedent de la comarca sud-oriental de l'illa (Felanitx, Manacor...). Eren un centenar llarg dels deu milers d'immigrants balears que havien fixat la seva residència a les províncies de Buenos Aires i La Pampa. En el present llibre resseguim la història lingüística de la comunitat mallorquina establerta al que va arribar a ser un temps Sant Pere i intentem descobrir si ha perviscut com a tal fins avui. Han mantingut la llengua catalana que duien quan s'hi varen instal·lar? Això és: l'han transmesa als seus descendents? I quina fesomia presenta actualment? S'assembla al mallorquí de procedència? Llegim el que ens n'han de dir els sucessors d'aquells mallorquins que un bon dia varen abandonar la seva estimada 'Roqueta'.
A mitjan segle XIX alguns mallorquins intrèpids decideixen fer les Amèriques i s'estableixen en un poble argentí a la vora del Paraná; era San Pedro, a 171 km al nord de Buenos Aires. Darrere d'aquests pioners, a finals de la mateixa centúria, ja s'hi aplega una bona colla procedent de la comarca sud-oriental de l'illa (Fel...


El autor es BRAULI MONTOYA ABAT escribió un interesante libro titulado La llengua dels mallorquins de san pedro (argentina). El libro de la publicó la editorial L ABADIA DE MONTSERRAT, y en este momento por el libro de La llengua dels mallorquins de san pedro (argentina) PDF ISBN (9788498839289) es necesario pagar 14.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro La llengua dels mallorquins de san pedro (argentina) EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor BRAULI MONTOYA ABAT, que te pueden gustar, igual que el libro de La llengua dels mallorquins de san pedro (argentina) EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de La llengua dels mallorquins de san pedro (argentina) EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF La llengua dels mallorquins de san pedro (argentina) PDF
Descargar en EPUB La llengua dels mallorquins de san pedro (argentina) EPUB
Descargar en DOC La llengua dels mallorquins de san pedro (argentina) DOC
Descargar en TXT La llengua dels mallorquins de san pedro (argentina) TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro La llengua dels mallorquins de san pedro (argentina)


Lucas

¡Cuidado! Puede cambiar radicalmente tu vida!

Marc

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots escribí el número y descargado sin necesidad de registro

Adriana

Honestamente la impresión de doble

Adrian

Hay también importantes desventajas

Nerea

Yo probablemente algo que no entiendo.
Añadir comentario
Descargar EBOOK La llengua dels mallorquins de san pedro (argentina) autor BRAULI MONTOYA ABAT gratis online

PDF: la-llengua-dels-mallorquins-de-san-pedro-argentina.pdf La llengua dels mallorquins de san pedro (argentina) PDF
EPUB: la-llengua-dels-mallorquins-de-san-pedro-argentina.epub La llengua dels mallorquins de san pedro (argentina) EPUB
DOC: la-llengua-dels-mallorquins-de-san-pedro-argentina.doc La llengua dels mallorquins de san pedro (argentina) DOC
TXT: la-llengua-dels-mallorquins-de-san-pedro-argentina.txt La llengua dels mallorquins de san pedro (argentina) TXT