Descargar EBOOK Marius torres: del poeta al lector autor MARGARIDA PRATS gratis online


Descargar EBOOK Marius torres: del poeta al lector autor MARGARIDA PRATS gratis online Título Del Libro: Marius torres: del poeta al lector
El editor: PAGES
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: MARGARIDA PRATS
El tamaño del archivo: 469 Kb
ISBN 13: 9788497796347

Read full description of the books:Margarida Prats

Màrius Torres. Del poeta al lector està estructurat en cinc blocs i un apèndix: evocació del poeta i el seu temps, antologia, traduccions i homenatges, ruta Màrius Torres i del combat del poeta al combat del lector. En la primera s’han inclòs vint-i-set notes biogràfiques i dos escrits de Núria i Víctor Torres, on evoquen aspectes complementaris de la vida i el pensament del seu germà. L’antologia textual comprèn quaranta-una poesies, cinc traduccions i dues mostres de prosa de Màrius Torres; en les traduccions i homenatges s’ha afegit una mostra de poesies seves traduïdes a nou llengües i set evocacions del poeta, la majoria en forma de poemes, de C. Riba, P. Coll, R. Fabregat, M. Martí i Pol, J. Pàmias, A. Ràfols-Casamada i G. Viladot. La ruta Màrius Torres, amb tres itineraris, ofereix punts lligats amb la vida i l’obra del poeta i facilita una experiència de lectura topogràfica de la meitat dels poemes de l’antologia poètica. Del combat del poeta al combat del lector presenta una aproximació a les idees del poeta sobre la creació poètica i unes orientacions sobre la lectura de la seva obra. Finalment, l’apèndix conté dos treballs, un de Jordi Pàmias sobre la tria del nom del poeta per a l’institut i l’altre de Josep Vallverdú sobre el coneixement del poeta a Lleida, i una presentació, en llengua anglesa, del poeta i la seva obra per a estudiants d’altres cultures. Davant de cada bloc hi ha un davantal que conté una sinopsi del seu contingut.
El autor es MARGARIDA PRATS escribió un interesante libro titulado Marius torres: del poeta al lector. El libro de la publicó la editorial PAGES, y en este momento por el libro de Marius torres: del poeta al lector PDF ISBN (9788497796347) es necesario pagar 18.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Marius torres: del poeta al lector EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MARGARIDA PRATS, que te pueden gustar, igual que el libro de Marius torres: del poeta al lector EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Marius torres: del poeta al lector EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Marius torres: del poeta al lector PDF
Descargar en EPUB Marius torres: del poeta al lector EPUB
Descargar en DOC Marius torres: del poeta al lector DOC
Descargar en TXT Marius torres: del poeta al lector TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Marius torres: del poeta al lector


Sergio

El libro sorprende por su profundidad! Aconsejo leer.

Adrian

No vale la pena el tiempo invertido.

Paula

Tienes tiempo libre? Me he ahorrado para Usted. No desperdicies viviendo en este libro!!!

Adrian

Un libro ordinario.

Paula

hay una interesante página
Añadir comentario
Descargar EBOOK Marius torres: del poeta al lector autor MARGARIDA PRATS gratis online

PDF: marius-torres-del-poeta-al-lector.pdf Marius torres: del poeta al lector PDF
EPUB: marius-torres-del-poeta-al-lector.epub Marius torres: del poeta al lector EPUB
DOC: marius-torres-del-poeta-al-lector.doc Marius torres: del poeta al lector DOC
TXT: marius-torres-del-poeta-al-lector.txt Marius torres: del poeta al lector TXT