Descargar EBOOK Besties: el llibre de la serie de tv3 autor JAUME SAÑE gratis online


Descargar EBOOK Besties: el llibre de la serie de tv3 autor JAUME SAÑE gratis online Título Del Libro: Besties: el llibre de la serie de tv3
El editor: COSSETANIA
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: JAUME SAÑE
El tamaño del archivo: 676 Kb
ISBN 13: 9788497911559

Read full description of the books:Aquest llibre és la projecció en paper del programa de TV3 Bèsties. Hi trobareu fotografies inèdites realitzades durant els rodatges i tota la informació sobre la vida privada de les espècies protagonistes de la sèrie: com viuen i es reprodueixen, els llocs on podem observar-les, els perills que les amenacen, les actuacions que es porten a terme per a la seva conservació… I també anècdotes, històries i llegendes relatives a totes aquestes bestioles i informació de primera mà sobre com es va fer Bèsties, la primera sèrie documental dedicada a la fauna de Catalunya en tota la història de la televisió.

Jaume Sañé va néixer a Taradell (Osona) l’11 de setembre de 1961. Va estudiar Biologia a la Universitat de Barcelona, però va deixar la carrera per dedicar-se de ple a la seva passió: les bèsties. A través de la fotografia i de la filmació de la natura ha recorregut prop de 50 països dels cinc continents. Ha treballat a Austràlia, a Indonèsia, a Tanzània, al Canadà, a Islàndia i al Brasil, però la seva especialitat és la fauna autòctona de Catalunya, a la qual ha dedicat la major part de la seva vida. És autor de diversos llibres, entre ells El meu primer llibre d’ocells i Guia dels espais naturals de Catalunya i ha estat director, guionista i operador de càmera d’uns quants centenars de reportatges emesos a televisions de tot el món. El seu darrer treball ha estat la direcció i la gravació de les imatges de fauna de la sèrie Bèsties, emesa en el prime time de TV3, rècord d’audiència pel que fa a programes de natura a Catalunya i premi Zapping al millor programa documental.
El autor es JAUME SAÑE escribió un interesante libro titulado Besties: el llibre de la serie de tv3. El libro de la publicó la editorial COSSETANIA, y en este momento por el libro de Besties: el llibre de la serie de tv3 PDF ISBN (9788497911559) es necesario pagar 19.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Besties: el llibre de la serie de tv3 EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JAUME SAÑE, que te pueden gustar, igual que el libro de Besties: el llibre de la serie de tv3 EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Besties: el llibre de la serie de tv3 EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Besties: el llibre de la serie de tv3 PDF
Descargar en EPUB Besties: el llibre de la serie de tv3 EPUB
Descargar en DOC Besties: el llibre de la serie de tv3 DOC
Descargar en TXT Besties: el llibre de la serie de tv3 TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Besties: el llibre de la serie de tv3


Marc

Magnífico libro!!!

Aitor

Tienes tiempo libre? Me he ahorrado para Usted. No desperdicies viviendo en este libro!!!

Ana

Bueno, es muy reconfortante libro!

Sergio

estoy absolutamente de nada, no entendía de este libro

Claudia

De disgusto antes de que el rapto!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Besties: el llibre de la serie de tv3 autor JAUME SAÑE gratis online

PDF: besties-el-llibre-de-la-serie-de-tv3.pdf Besties: el llibre de la serie de tv3 PDF
EPUB: besties-el-llibre-de-la-serie-de-tv3.epub Besties: el llibre de la serie de tv3 EPUB
DOC: besties-el-llibre-de-la-serie-de-tv3.doc Besties: el llibre de la serie de tv3 DOC
TXT: besties-el-llibre-de-la-serie-de-tv3.txt Besties: el llibre de la serie de tv3 TXT